X
X
USD

SEO Bayilik Sistemi ve Çözüm Ortaklığı

AnasayfaHaberiniz Olsun.SEO Bayilik Sistemi ve Çözüm Ortaklığı

SEO Bayilik


Türkiye’nin her yerinde dijital pazarlama, web tasarım ve SEO faaliyetleri yapmakta olan Turkuvazsoft yeni bayilerle gelişmeye devam ediyor. Ülke genelinde nitelikli ve kaliteli web tasarım firmaları, içerik sağlayıcı makale editör firmaları, SEO hizmeti sağlayan ajanslar ve dijital reklam ajansları ile çalışarak daha da büyüyen kadromuza siz de katılabilirsiniz.
Bizimle çalışmaya başladığınız andan itibaren projelenmeyi ve tasarlanmayı bekleyen SEO çalışmalarınız ya da müşterilerinizden almış olduğunuz SEO taleplerinin artık alanında uzman tecrübeli ellerde olacağına emin olabilirsiniz. Karşılıklı yapılacak anlaşma ile birlikte müşterileriniz Turkuvazsoft’u sizin bir çözüm ortağınız olarak tanıyacaktır. Ve Turkuvazsoft hem sizin markanıza hem de müşterinizin markasına sahip çıkacaktır. Sizin için yapılacak tüm çalışmaların takip edileceği yönetim panelinin yanı sıra müşterileriniz de düzenli ve periyodik olarak iletişim sağlayabilecektir. Ancak siz istemediğiniz takdirde müşterinizle değil yalnızca sizinle iletişim kurularak raporlamalar yalnızca tarafınıza yapılacaktır.


SEO Bayiliğin Avantajları


SEO bayiliğin avantajları arasında birçok şey sayılabilir. Ancak en önemlisi SEO hizmetlerimiz üzerinden bayilerimizin %30 indirim hakkı elde etmeleridir. Bunun dışında bizimle yapacağınız SEO bayilik anlaşması sonucunda elde edeceğiniz diğer avantajlardan bahsetmek gerekirse;
SEO bayiimiz olmaya karar vermek için hiçbir yazılım ya da tasarım gibi teknik konuyla ilgili bilgi sahibi olmanız gerekmemektedir.
Yalnızca satışa odaklanarak her şey dahil hizmetler satabilir ve %30 indirimli almış olduğunuz hizmetten kolaylıkla kazanç elde edebilirsiniz
Müşterilerinize devamlı teknik destek hizmeti vermek zorunda kalmazsınız
Müşterilerinize karşı sunum ve teklif süreçlerinizi çok kısa bir sürede sonuçlandırabilirsiniz
Bu alana ilişkin uzman personel arama, bulma, yönetme ve çalıştırma gibi sıkıntılara girmekten kurtulursunuz
Hiçbir şekilde ek donanım ya da yatırım maliyetlerine katlanmak zorunda kalmazsınız
Sürekli gelişen ve ilerleyen teknolojiye göre devamlı altyapı koşullarınızı değiştirmek ve iyileştirmek zorunda kalmazsınız
Müşterileriniz için devamlı yeni ürün portföyleri sunabilirsiniz
Tüm süreçlerde Turkuvazsoft’un uzman ekibinden destek isteyebilirsiniz
Firmanız için personel ve teknik altyapı giderlerinizi minimuma indirirsiniz
Rekabette daha üstün bir nokta yakalayabilirsiniz.


SEO Bayilik Şartları


Tüm bu avantajlardan yararlanabilmek ve Turkuvazsoft’un alanında uzman ekibi ile birlikte çalışabilmek için sistemden üye olarak vergi levhanızı ve hizmet yapacağınız web sitesini iletmeniz yeterlidir. Böylelikle bayiimiz olarak %30 indirimli SEO Bayilik sistemimizden yararlanabilirsiniz.
Bayiimiz olabilmek için vergiye tabi tutulan ve bu sektörde iş yapan bir firma olmanız yeterlidir. Sistemimiz vergiye tabi tutulan ve alanda faaliyet gösteren tüm firmalara açıktır.


Bayilik Genel Şart ve Koşullar


Turkuvazsoft ekibinin bir parçası ve bayiimiz olmak için tek seferlik bir ücret yatırmanız gerekmektedir. Buna ilişkin destek merkezimizden 7/24 bize ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Bayilik için genel şart ve koşullar ise aşağıdaki gibidir:
İş ortaklığı programına dahil olabilmek için size uygun olan kredi miktarını yükleyerek destek sistemimizden başvuru yapmalısınız
İş ortaklığı hesabınız aktif olduktan sonra ürün ve hizmetleri %30 indirimli olarak hesap krediniz ile satın alabilirsiniz. Bunun dışında bir ödeme yöntemi bulunmamaktadır.
Yüklenen krediler için tarafınıza fatura kesilecektir
Yüklenen kredileri iptal ya da iade edemezsiniz. Ancak başka kullanıcılara devrede bilirsiniz.
Sisteme ilişkin detaylı bilgi almak için destek servisimizden her zaman bilgi alabilirsiniz. Siz de günümüzün mesleği olan dijital reklam alanında tüm maliyetlerinizi minimuma indirecek olan Turkuvazsoft seo bayilik imkanlarından yararlanabilmek için en kısa zamanda bizimle iletişime geçin.


Top